Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Despre noi

Cine suntem?

Suntem o echipă tânăra, ambițioasă și proactivă, cu experiență vastă în ortopedie, chirurgie, diagnostic de laborator și medicină internă.

Ne propunem să oferim un act medical de calitate, compasiune pentru pacienții aflați în suferință, dar și respect și înțelegere pentru proprietarii de animale, prin stabilirea unei relații strânse de parteneriat și consultare.

// De ce noi?

Ce facem diferit?

Misiunea noastră este îmbunătățirea actului medical veterinar, aducând ultimele metode și tehnici revoluționare din afară la noi în țară.
Pentru a realiza această misiune, am investit enorm de mult pentru a avea toate echipamentele și dotările necesare unei clinici veterinare moderne și am selectat cei mai talentați medici ( cum ar fi prof. Dr. Chirurg Garjoabă Ionuț Cristian, șef de lucrări în cadrul facultății de Medicină Veterinară din București, dar și membru al colegiului medical veterinar din Franța )

// Locatie

Unde ne găsiți?

// Recenzii

Ce spun clienții despre noi

Trimite mesaj
1
Buna ziua! 👋
Cu ce va putem ajuta?